Home » » UBAT SAKIT URAT HANYA 45 SEN?

UBAT SAKIT URAT HANYA 45 SEN?

Written By Suharmi Abdul Talib on Wednesday, 5 November 2014 | 06:44

murahnye? 45 sen je? biar betul. eh ape tak betul pulak. betul lah ni. hahaha

ubat sakit urat ape yang murah sangat ni? lulus KKM tak? mesti lah lulus. kalau tak lulus tak berani nak post kat sini. hoho

khas untuk ibu yang dalam pantang, kena banyak rehat kan? macam-macam tak boleh makan, air pun tak boleh minum banyak. dengan letih jaga anak lagi. memang stress kan? hehe tak elok stress ni. bahaya. nanti resah gelisah lama-lama meroyan. tak nak la jadi macam ni kan.

meh saya cerita satu ubat baik punya untuk mengurangkan stress ibu berpantang. dan juga untuk meredakan sakit-sakit urat ni. bukan ubat pun sebenarnya. ini adalah suplemen daripada shaklee. namanya B complex.
sebotol ada 120 biji. sehari makan sebijik je. bleh tahan 4 bulan kot! maksudnya anda hanya spend 45 SEN sahaja sehari untuk suplemen ni. MURAH KOT!

bahasa mudah, suplemen ni adalah untuk :
- membantu ibu dalam pantang melawan stress,
- memperbaiki urat saraf,
- membantu badan menghasilkan lebih banyak sel darah merah untuk menampung balik darah yang hilang semasa bersalin.
- mencegah anemia

isteri saya pun amalkan b complex ni lepas bersalin. berkesan untuk dia. :)

pendek kata amatlah bagus untuk ibu berpantang.

shaklee b complex, pregnancy
- ada 120 biji dalam satu botol
- tablet berwarna kuning
- sehari makan sebiji sahaja (selepas makan)
- harga sebotol RM53.75
- sehari hanya 45 sen sahaja
- tahan empat bulan (jika makan sehari sebiji)

berminat dengan b-complex shaklee? 

mahukan nasihat dan konsultasi percuma? hubungi saya :)

Mie gebu,
Founder : Vita Cravers
0196346216,
Shaklee id 1025051,
FB page : www.facebook.com/vitacravers13 , www.facebook.com/mariberhentimerokok13
email : vitacravers13@gmail.com

2 comments:

  1. memang murah, cuma ramai tak sedar kemurahannya

    ReplyDelete
  2. ye betul tu. kena war war kan kat ramai orang

    ReplyDelete