Home » , » PRODUK SHAKLEE MENGERINGKAN POKET ANDA???

PRODUK SHAKLEE MENGERINGKAN POKET ANDA???

Written By Suharmi Abdul Talib on Sunday, 8 June 2014 | 06:01

selalu gak aku dgr keluhan dan rintihan sesetengah individu ttg produk shaklee ni mahal. ramai yg bile tgk harga kat brochure shaklee (harga runcit), dgr dari mulut SID sendiri dah mula down. dah terus xnk beli. ok. mcm ni. benda boleh bawak bincang. tak perlu terburu-buru buat keputusan. apa kata bincang dgn SID kegemaran anda? (mcm saye, kih kih) tu la fungsi SID mcm kitorg nih. kitorg bukan setakat menjual je tau.

OK. set yg paling femes dlm shaklee ni selalunya set kurus, set kulit cantik, set breastfeeding dan set kesuburan.


SET KURUS

set kurus ni kite tgk set yg aku sendiri recommend. ada cinch shake mix, alfalfa, lechitin, dan omega guard. cinch shake mix ni rm173.00 dan ada 15 servings je. sebotol x sampai 1 kg. sekali bancuh 2 scoop (ade dalam pek die skali)  cmne nak jimat? ha minumlah selang sehari. insyaAllah bleh tahan lama sket. hari yg x minum cinch tu, bleh ganti dgn oat ke, roti bakar ke, atau roti gardenia butterscotch ke.

mcm alfalfa plak. sebotol ade 330 bijik. kalo baca kat botol die, sehari max dose kena makan 10 bijik. bagus utk detox kan segala bana toksin dalam badan kita nih. sebotol rm53.75 sen, kalo makan 10 bijik sehari tahan la selama 33 hari. kalo rasa nak jimat, makan sehari 5 bijik je ke bleh la tahan selama... korang kira sendiri lah ye. 330 bahagi 5. haha, malas nk kira.

kalo utk lecithin plak, sebotol ade 180 bijik. sehari kena makan 6 bijik. so ngam ngam lah sebulan habis lecithin nih. produk ni bagus utk memudahkan lemak kita di buang dari badan. kalo nk jimat?makan lah sebanyak 3 bijik sehari. so lepas 2 bulan baru habis. tapi harus diingat, kalo makan jimat2 cmni, kesan pun lambatlah sket nak nampak kan. so sabar lah sket ye kalo berat yg diidamkan tu lmbt nk dpt.







SET KULIT CANTIK

itu kisah set kurus, kalo set kulit cantik??? ha ni lg byk choices. mcm2 pilihan ada. ikut kemampuan ye. jgn paksa diri kalau x mampu nk beli. nasik lg penting ok.

yg paling hot stuff kalo nk kulit cantik, anjal, lembap, gebu, berseri, xde jerawat, muda, tegang ni ialah COLLAGEN POWDER + VIVIX. ni mmg hot stuff. mahal memang mahal. tapi kesan die superb, marvellous, mantoppp, meletop! harga? rm298 + rm475 =  rm773. mungkin rate ni mahal bg kebanyakan rakyat malaysia. so aku suggest kan kalo nk guna jugak set ni, makan lah vivix sehari satu sudu kecik aje. jgn lebih. at least bleh tahan 2 bulan. yg collagen tu plak, sekotak ade 15 uncang, kalo makan hari2, mau kena maintain 2 kotak sebulan, ramai yg makan 2 kotak sebulan kesan dia mmg hebat lah. kalo rase nk jimat, makan lah selang sehari. jimat sebulan ye.

itu set paling mantoppp kalo nk kulit cantik. set murah ade jugak. mcm2 kombo ade. aku suggest 2 aje lah. kang korang confuse plak.
1. vita C + ESP
2. vita C + vita E
3. vita C + vita E + ESP


CARA NAK JIMAT

care nak jimat,
1. vita C ni sebotol ade 180 bijik sehari makan sebijik aje. tahan 6 bulan. takkan nak jimat lg kot? sebotol baru rm92.50. murah la tu adik. hehehe. sekali beli tahan 6 bulan. setengah tahun tuuuuu....
2. vita E ni plak, sebotol rm149. fuh! ade 120 bijik fuh! sehari makan sebijik je, fuh!!! tahan 4 bulan fuh fuh fuh!!! ok la tu beb, lame kot 4 bulan. rm149 bahagi la dgn 4 bulan, murah je sebulan korg spend. x gitu?
3. ESP ni mmg hot stuff di kalangan wanita x kire lah muda, tua, dara, janda, mengandung, semua suka. kulit cantik, berseri, bertenaga, susu badan byk, pinggang ramping. all in one lah. sebotol rm150 jer. bleh tahan 2 bulan. sekali minum guna 2 sudu besar pun boleh. kalo nak kacau ESP tu, guna satu sudu jelah ok.


haaaa, atas tu cara2 nak jimat penggunaan set shaklee. cadangan sahaja ok. kalo rase nk kesan cepat, makan la ikut dos yg dicadangkan kat botol setiap produk shaklee yg korg beli tu. kalo rase nk jimat, bleh la ikut cara kat atas. xnk ikut xpe. pandai2 lah korg bajet cmne nk jimat. kalo x pasti, consult lah dgn SID yg bertauliah seperti saya. wahaha. :)

P/S : saya ada rahsia mcm mana nk jimat dgn lebih lagi! nak tau? contact lah saye. hehehe.

mcm mane nk contact saye? mudah aje.

Mie gebu,
Founder : Vita Cravers
0196346216,
Shaklee id 1025051,
FB page : www.facebook.com/vitacravers13 , www.facebook.com/mariberhentimerokok13
email : vitacravers13@gmail.com

0 comments:

Post a Comment