Home » » PENGALAMAN KU DGN COLLAGEN

PENGALAMAN KU DGN COLLAGEN

Written By Suharmi Abdul Talib on Monday, 1 September 2014 | 03:47

semua orang tahu keberkesanan shaklee collagen powder ni. korang google jer lah 'shaklee collagen powder' pastu click kat image. belambak lambak keluar testimoni manusia2 bertuah yg dah menggunakan collagen powder ni.

secara umum kalo nak awet muda, minum lah collagen. insyaAllah kulit akan lebih :
- tegang
- gebu
- berseri-seri
- cerah. tona sekata
- putih
- licin
- lembap
- jerawat xde sebab selalu tergelincir time nak bertapak kat kulit muka...

asek tgk testimoni org je. bila nak ada testimoni sendiri???\

haaa... last year September kalo x silap, (kalo silap buat dono je ok), shaklee ade buat promo utk collagen powder ni. dan MAK MERTUA aku sendiri yg teruja gila nak try. maybe sbb tgk aku share testimoni3 gempak pengguna2 collagen ni kot. hehehe. so dia borong SATU BATCH ( BUY 6 FREE 1) utk dia sorang jer!!!

perghhh... aku tak sangka... hahaha... ingatkan nak kongsi2 beli dgn member. sekali bolot sorg2. amek kawwww... setelah barang smpai kat umah dia, aku pun dah consult cara nak consume collagen powder ni, apa lagi, let time decide...

hasil dia aku nampak setelah sebulan dia consume (sekotak pertama)! muka dia lebih tegang, putih, berseri-seri. nampak lebih muda. fuhhh... yg bestnye tu ramai dah yg salah teka umur sebenar dia berapa... kih kih kih... awesome kot kesan collagen ni... konsisten amalkan, tu dia kesan dia... baru habis sekotak pertama (15 satchet) minum selang sehari, perghhh...

yg kelakornye tu, bapak mertua aku pun telan gak collagen ni!! hua hua!!! tak ku sangka sangka... patut la muka dia merah2 pastu kulit muka dia dah x mengelupas...kedut pun dah kurang. hehe. tu pun minum main2 je, selang 2-3 hari sekali. tapi tulah, susah nak tangkap gmbr buat testimoni... segan kot. xpelah,. yg penting kesan dia awesome!

nak jugak kulit cantik dan muda??? apa lagi, contactlah saye...

Mie gebu,
0196346216,
Shaklee id 1025051,
FB page : www.facebook.com/vitacravers13 , www.facebook.com/mariberhentimerokok13
email : vitacravers13@gmail.com

0 comments:

Post a Comment