Home » » MACHOKAH MEROKOK?

MACHOKAH MEROKOK?

Written By Suharmi Abdul Talib on Saturday, 1 March 2014 | 05:04

Ade sorg sahabat ni komplen katenye vivix ni mahal sgt. Mcm mane nk berhenti merokok kalo produk ni lg mahal dr rokok? Ok lah. Bro, meh saye explain.

contoh kite amek rokok paling mahal, namely Dunhill, sekotak sehari rm12.



Sebulan = rm12 x 30 hari = rm360.

Vivix sebotol rm475, free postage, sehari satu sudu kecik je, tahan 2 bulan. 

So rm475 ÷ 2 bulan = 237.50! 

anda hanya guna rm237.50 JE KOT SEBULAN!!!

Rm360 - rm237.50 = rm122.50 bleh jimat sebulan!!!

Kalo setahun??? Rm1470!
Kalo 5 tahun??? Rm7350!!! 
kalo 10 tahun??? rm14,700!!!!

dah boleh pegi haji pakej beb!!!!!!

Mane lg jimat sekarang?


Haaaaa..... cube fikir betul2... masih belum lambat utk anda bertindak. masanya adalah sekarang. 

persoalannya bukan dah berapa tegar anda merokok, tetapi berapa banyakkah anda sayangkan diri dan keluarga anda? 



tabiat perokok tegar selalunya lepas makan, dia mesti nak hisap rokok. kalo tak hisap dia akan rasa kurang. tak lengkap apa yg dia makan td tanpa rokok. hehehe. tapi, bila dia dah start amalkan vivix ni, dia akan rasa hilang nikmat nk merokok. setiap sedutan rasa pahit kelat dan tak sedap.

lama kelamaan, sebatang rokok pun dia tak mampu nk habiskan. hisap 2, 3 pam je dah give up. lama2 rokok pun dah tak nak pegang dah. hehehe. itulah kehebatan vivix, bukan setakat memulihkan perokok tegar je, malah awet muda you. tgk la Ayu Raudhah tu. sehari satu sudu jer.




Jom jimat duit sekarang jugak! ada FREE GIFT utk pembeli vivix. tak kisah pun sebotol, 2 botol, 3 botol, tetap dpt free gift!

Hubungi saya sekarang!

suharmi talib,

0196346216,

FB : vita cravers

personal FB : suharmi abdul talib


0 comments:

Post a Comment