Home » » TAHUN 2014 DGN SHAKLEE

TAHUN 2014 DGN SHAKLEE

Written By Suharmi Abdul Talib on Wednesday, 1 January 2014 | 04:10

SELAMAT TAHUN BARU 2014! HAPPY NEW YEAR 2014! XINNIAN KUAI LE 2014!

pom pom pam.... pung pang pong... walaupun x pegi mane2 mlm new year, tido kul 11pm, tapi kat area rumah ade je bunyi gegak gempita mercun sana sini menyambut kelahiran tahun baru. no 3 pulang berehat manakala no 4 dtg punch card menjalankan tugas nya selama setahun. mesti ramai yg dah pasang azam baru kan? mcm2 azam ade. nak kurus, nak kaya, nak jd hamba Allah SWT yg lebih beriman, nak kahwin, nak beli rumah atau keta baru. saya doakan walau apa pun azam anda, moga anda tabah menempuh cabaran dan dugaan utk mencapai impian anda itu. YOU WORK FOR IT, YOU GET IT. NO PAIN NO GAIN.

aku? azam baru? hahaha. tak pernah pasang pun azam tiap2 tahun. teruk kan? tapi tahun ni aku dah pasang azam baru. insyaAllah aku akan berusaha utk mencapai azam tersebut.

apa2 pun, mari kita bersama2 membakar semangat, tabahkan hati, kentalkan jiwa, kuatkan mental....
mari kita tempuh segala cabaran, rintangi segala masalah, tangani segala dugaan, bersabar dgn ujian, dan tersenyum puas di penghujung 2014 kerana telah berjaya mencapai azam kita. yeah!!! yakin boleh!!!!


0 comments:

Post a Comment