Home » » SUSAN BOYLE'S FIRST AUDITION

SUSAN BOYLE'S FIRST AUDITION

Written By Suharmi Abdul Talib on Friday, 31 October 2014 | 22:24

video ni adalah video inspirasi saya. kalo time tgh down, depressed, frustrated, cepat2 tgk video ni utk bakar semangat balik...
rasanya ramai yg pernah tgk video ni kan..

kisah Susan Boyle.. seorang wanita dari sebuah penempatan kecil, dtg audition utk merealisasikan impian dia nak jadi sorg penyanyi professional...

first impression dia memang fail...pakaian selekeh, rambut serabai, bentuk badan pun kurang menarik, pelupa sikit... juri dan penonton memang tertawakan dia bila cakap dia nak jadi professional singer... ada yg geleng kepala, ada yg ketawa, ada yang pandang rendah kat dia...

bila dia nyanyi, semua tergamam... semua diam... semua terkejut... lepas tu semua tepuk tangan, sorak, dan berdiri dgn penuh meriah... dari mula nyanyi smpai habis semua dgr dgn penuh perhatian..

die berjaya menyedarkan kita semua, jgn pandang rendah pada luaran seseorang, rupa, pakaian, rambut... jangan sesekali judge... sebab kita tak tau apa yg ada dalam dia yg membuatkan dia hebat dari kita semua....

THE BIGGEST WAKE UP CALL EVER...


0 comments:

Post a Comment