Home » » OMEGA GUARD SHAKLEE!!! PROMO DECEMBER!!!

OMEGA GUARD SHAKLEE!!! PROMO DECEMBER!!!

Written By Suharmi Abdul Talib on Saturday, 30 November 2013 | 23:48

assalamualaikum semua...

berita baik hebah-hebahkan, berita buruk sorok-sorokkan.... tu dia mukadimah utk entri kali ni...
apa yg berita baik tu? ha... ni nk habaq mai kat hampa semua...bulan ni..shaklee ada buat promotion...
promotion utk salah satu produk diorg yg terlebih larissss... iaitu.. OMEGA GUARD SHAKLEE... yezaaaa!!! aku amat happy produk ini di'promo'kan! sebab produk ni berkualiti tinggi n memang terbaik.

meh tengok mcm mane ghopenye omega guard yg teman dok sebut2 nih...                                                
  
ha... ni la rupa dia... design pun cantik...
omega guard ni ade minyak ikan... disebut-sebut sebagai mengandungi minyak ikan terbaik di dunia! ia mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA, DHA, dan lain lain lagi. fungsi EPA ni utk menyihatkan jantung dan sendi kita, fungsi mamat DHA ni pulak penting utk perkembangan dan fungsi-fungsi otak. haaa... bagus la tu kan...

nampak x kebaikan dia? JANTUNG, SENDI, OTAK. ni mmg well known lah...

korg mungkin tertanya-tanya, siapa la yg patut telan omega guard ni kan? mak, abah, abg, adik, kakak, boyfren, girlfriend, makcik, pakcik, atuk, nenek, cikgu, cikgi, kawan, lawan semua pun boleh makan lah. xde hal lah... pendek kata lah kan, produk ni terbaik seisi keluarga! ibu mengandung lg lah digalakkan makan... org yg ade masalah jantung, diabetes, tekanan darah tinggi pun cube lah produk ni... so amat bersesuaian la kalo kita rebut peluang promotion disember bulan nih buat stock! tengok pulak gmbr kat bawah nih...

tgk la sendiri kandungan minyak ikan, EPA, dgn DHA dia... fuyoooo!!!
meh aku listkan kebaikan omega guard ni secara simple dan senang nak faham...
1.   Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
2. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan dan tidak ade toksik. sebab kalo buat dari hati ikan, ade potensi bertoksik ye.
3. boleh merendahkan kolestrol, mengurangkan sakit kepala, dan mengekalkan paras tekanan darah yg normal.
4. kanak2 1 tahun ke atas kalo makan omega guard ni amat bagus utk perkembangan otak diorg. sebab diorg cepat tangkap ape yg diorg belajar pada usia muda, dan cepat igt. omega guard shaklee dpt membantu mereka absorb ilmu dgn lebih cepat.
5. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik, memelihara fungsi-fungsi sendi, mencegah penyakit gout.
6. utk ibu mengandung, amat sesuai makan omega guard, benefit utk ibu dan kandungan. dpt membantu perkembangan otak baby, dan merendahkan kolestrol ibu..


ok..nk share pengalaman isteri saya sendiri yg dah 3 bulan mengamalkan omega guard shaklee nih. isteri saya mengandungkan anak pertama kami. alhamdulillah. seronok tak terkata. kalo ikut tarikh entry ni dibuat, usia kandungan dia dah 7 bulan. masa usia kandungan 2-3 bulan, bila pegi check up, doktor suruh minum air gula yg pekat tahap gaban tu. sesiapa yg pernah mengandung tu tau la pasal air gula ni. bila dpt result, doktor cakap isteri saya ada diabetes ketika mengandung. so, kesian la kat isteri saya. makan pun kena control. yg bertambah kesiannya, makan kena ikut time, kalo lmbt sikit je, perut senang masuk angin, dan senang la nk muntah balik apa yg dia makan tu... bila makan nasi byk sket, mule la paras gula naik...bacaan tu bleh smpai 9-10... so mmg risau la.. tmbh2 pertama kali mengandung, pengalaman pun kurang, jadi, saye pun bg la dia cuba omega guard shaklee ni...sebulan dia makan, bila buat BSP (blood sugar profile), alhamdulillah, paras gula dia berada pada tahap yg memuaskan.. kdg2 tu curi2 makan aiskrim la, kuih2 manis, tp gula tak cepat naik sebelum mengamalkan omega guard ni... smpai sekarang masih mengamalkan omega guard shaklee. utk perkembangan otak baby jugak. :)

makan sehari 3 biji, pagi 2 biji, malam 1 biji. atau nk telan terus 3 bijik time pagi pun xpe. happy sgt dgn omega guard nih... aku pun dah start makan omega guard nih... utk perkembangan otak, kesihatan jantung, dan merendahkan paras kolestrol dalam badan... ni la berita baik yg aku nak share kat korg sekalian.. sama2 kita dpt benefit dgn produk yg best nih... dan bulan disember 2013 ni pulak shaklee buat promotion. harga runtuh!! harga runcit RM136 (WM) RM140 (EM). harga promo???? ha.... runtuh gile2 beb... cepat pm atau whatsapp 0196346216 utk dapatkan harga istimewa... fb vita cravers. 

psstt.. nk kempiskan perut pun boleh makan omega guard jugak tau... combine dgn alfalfa + lechitin. hehehe...

0 comments:

Post a Comment