Home » » open house RMC

open house RMC

Written By Suharmi Abdul Talib on Sunday, 6 October 2013 | 06:34

arini pegi umah babah faiz ade open house rmc.... first time pegi jumpe 'adik beradik shaklee' ni... segan ade gak.. tp bile dah jumpe dgn geng2 nih... mmg best!!! happening abis... borak2, makan2, gelak2... sambil2 coaching... skrg ni pun babah faiz tgh coaching aku utk buat 2nd entry post nih... sambil2 layan lagu Sanitarium from legendary metal band METALLIC.... terbaiklah... layan.... so arini blajar pasal edit video gune sony vegas pro... cmne nk marketing gune FB... care post yg betul..mcm2 lg lah...

nk edit video gune sony vegas pro sng aje... yg penting kena kreatif  kalo kite kreatif video simple pun bleh jd superb. dan bleh attract org nk tgk video kite buat tu. pastu dpt blaja buat watermark kat youtube. sng je nk buat.pastu dpt blaja care btol nk post iklan kat fb cmne, masa yg sesuai utk post advert kat fb n mcm2 lg...

tq babah faiz for the coaching, tq rmc siblings for the time... jumpa lg si entry yg lain... peace...



1 comments:

  1. oklah, tapi entry ni tak cukup structured, takpa nanti kena coaching, bagi entry lebih tersusun dan cunz !!!

    ReplyDelete